Publicat: 13 ianuarie 2014

3 motive pentru care sa mergi in Guatemala

tumblr_mcgmh6qDbs1r6lxzlo1_1280Guatemala, tara din America Centrala care este invecinata cu Mexic, Marea Caraibelor, dar si cu Honduras si El Salvador, este o destinatie de vacanta inedita, insa care iti ofera o multime de satisfactii.

Motivele pentru care ar trebui sa alegi Guatemala ca destinatie de vacanta sunt numeroase, insa astazi iti voi spune numai 3 care te vor convinge pe loc!

Festivalul primaverii „Semana Santa” – an de an festivalul are loc in ultima saptamana din Postul Pastelui. Anul acesta evenimentul deubteaza pe data de 14 aprilie.

Daca petreci saptamana aceasta in Guatemala vei avea ocazia sa cunosti tara si pe cetatenii acesteia asa cum nu ai reusi in nicio alta perioada. Vei intelege mai bine cultura lor si vei petrece momente de neuitat.

Civilizatia maiasa – monumentele extrem de valoroase lasate in urma de aceasta civilizatie te vor imbogati atat cultural, cat si spiritual.

In urma cu un an, o echipa de cercetatori ai National Geographic au facut in situl arheologic de la Holtununa dintre cele mai mari descoperiri ale secolului: o pestera sacra plina cu apa, aflata la 22 m sub pamant.

Frumusetile inedite ale naturii – Semuc Champey este zona protejata din Alta Verapaz, din ce in ce mai cautata de turistii in cautare de peisaje aparte.

Cascadele impresionante, lacurile cu apa turcoaz, pesterile dar si fauna si flora specifice zonei reprezinta atractii turistice pe care rareori le gasesti la un loc.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul