Home >> Iasi News >> Bursa locurilor de munca Iasi 28 Ianuarie 2015

Bursa locurilor de munca Iasi 28 Ianuarie 2015


retmty

Bursa locurilor de munca Iasi 28 Ianuarie 2015

Asociația Consensual Iași și Asociația pentru Integrare și Dezvoltare Comunitară – INDECO Iași, organizează Miercuri, 28 Ianuarie 2015, începând cu ora 11:00, Bursa locurilor de muncă, în sala de conferințe „Ion Creangă” a hotelului Astoria, situat pe Strada Lăpușeanu nr.1 din Iași.

Obiectivul Bursei este de a facilita contactul angajatorilor din județul Iași cu beneficiarii proiectului „Creșterea șanselor de ocupare prin reorientare profesională”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 5, Domeniul major de intervenție 5.1.

La eveniment vor fi prezenți absolvenții cursurilor de formare pentru meseriile bucătar, ospătar, lucrător în comerț, asistent relații publice, administrator pensiune turistică, precum și persoane în căutarea unui loc de muncă.

Până astăzi au confirmat prezența un număr de 19 angajatori, cu peste 41 locuri de muncă vacante.
Scopul proiectului „Creșterea șanselor de ocupare prin reorientare profesională” este îmbunătățirea capacității de ocupare a șomerilor din zonele NV și NE ale României, în vederea asigurării de noi oportunități de ocupare prin reorientare profesională pe o piață a muncii modernă și flexibilă.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Conferinta #WebBiz 2017 la Iasi pe 27 Septembrie

Miercuri, 27 septembrie 2017, începând cu ora 9:00 şi finalizând cu ora 17.00, la sediul ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *