Home >> Auto >> Boxe coaxiale pentru cei care petrec prea mult timp în mașină singuri

Boxe coaxiale pentru cei care petrec prea mult timp în mașină singuri

sistem audio

Boxe coaxiale pentru cei care petrec prea mult timp în mașină singuri

Pentru că petrec mult timp în trafic în drum spre muncă, îmi place să ascult radio dimineața și propriul meu playlist seara, în drum spre casă. Mă relaxează. Iar în week-end nu stau o clipă locului. Fie fac un drum spre mare, fie la munte, fie îmi vizitez familia și prietenii. De aceea, am nevoie să am în permanență un sistem audio de calitate, care să îmi permită să ascult muzica preferată.

Pentru că nu îmi permiteam financiar să achiziționez un sistem audio performant și, deci, costisitor pe care să îl instalez în mașină contra-cost, am cercetat piața pentru o alternativă mai ușor de instalat pe mașina mea și mai puțin costisitoare. Soluția a venit de la un prieten care își achiziționase un set de boxe coaxiale DLS M226.

Mai simplu, mai ușor

Deși am fost puțin sceptic în ceea ce pricește acest sistem, am decis să urmez sfatul prietenului meu și bine am făcut. Boxele coaxiale sunt adevărate sisteme audio, fiind de o calitate foarte bună. Se montează simplu, împreună, suportă o gamă de frecvențe între 70 și 18 000 HZ, putere  50 W RMS / 75 W max / 150 W putere la vârf și ocupă foarte puțin spațiu în mașină – 16,5 cm (6,5 “). Mai mult decât atât, aceste difuzoare se pot folosi pe player sau pe amplificator și includ grile și crossover in-linie.

boxe coaxiale

Avantajele propriei amprente pe mașina ta

Nu numai că am economisit achiziționând acest set de boxe coaxiale, dar mi-am pus amprenta pe mașina mea. Am reușit să montez singur aceste boxe, fără a apela la ajutorul vreunui service. Drumurile vor fi mai line și mai clare de acum înainte. Și mai ai și ce povesti prietenilor prin vacanțe.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Smart TV, dispozitivul viitorului

Cine s-ar fi gandit in urma cu 10-15 ani ca televizorul va fi atat de ...

2 comments

  1. Sunt curios de unde se pot cumpara pentru diverse modele, de exemplu pentru un golf 5… unde as putea gasi? 😀

  2. Si eu is curios unde gasesc si cat costa un set pentru Fiat Stilo in 4 usi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *