Publicat: 16 decembrie 2013

Noul C-Class de la Mercedes se schimba radical din 2014

1-mercedes-c-classC Class este cel mai vandut model al nemtilor de la Mercedes. Din 2014 acesta promite si mai mult! Vezi galerie Foto:

Mult mai eficient, mult mai rafinat, dinamic si mult mai sigur. In cateva cuvinte cam asa se poate caracteriza noul C-Class de la Mercedes. Din 2014 cel mai vandut model al nemtilor se schimba destul de mult!

Pentru orice cunoscator se vede clar ca noul model a imprumutat mult  design-ul de la CLA. Dincolo de acest aspect care este foarte bine primit, cel putin pana acum, in cele cateva ore de feedback de cand au aparut primele fotografii oficiale, Mercedes promite un C-Class mult mai sigur si mult mai tehnologizat.

Nemtii sustin ca punctul forte sta in greutatea sasiului, care in acest moment, pentru noul model 2014,  este construit in proportie de 50% din aluminu.Tradus in greutatea totala inseamna  un minus de 100 de kg.

In varianta de top noul C Class beneficiaza de cele mai avansate tehnologii dupa piata: „Attention Assist, Adaptive Brake Assist, Collision Prevention Assist Plus, Distronic Plus with Steering Assist, Brake Assist System Plus” + camera 360 de grade pentru o parcare „ca la carte”.

La capitolul motorizare incepe sa se simta colaborarea cu Renault, adica vom avea si motorizari de 1,6 diesel, dar si un V6 de 330 de cai AMG, asta pe langa „clasicele” motorizari.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul