Publicat: 5 decembrie 2013

Moartea lui Paul Walker pune in pericol lansarea peliculei „Fast and Furious 7”

Fast and Furious 7Cea de-a saptea serie a filmului Fast and Furious este in pericol. Decesul actorului Paul Walker pune sub semnul intrebarii viitorul filmului, care are acum nevoie de un nou scenariu.

Lansarea celei de-a saptea serii a peliculei „Fast and Furious” este sub semnul intrebarii. Decesul lui Paul Walker, actorul principal al seriei de actiune, pune sub semnul intrebarii viitorul filmului.

Pentru moment, filmarile vor fi oprite, pentru ca Walker ar fi trebuit sa fie pe platou chiar saptamana aceasta. Avand in vedere ca procesul de creatie al filmului se afla in plina desfasurare, moartea lui Walker nu poate trece neobservata. Scenariul va avea nevoie de modificari pentru a justifica disparitia actorului principal.

Un alt motiv pentru care filmarile vor fi amanate o perioada face referire la starea celorlalti actori din film, colegi cu Walker. Cei mai multi dintre ei au primit cu greu vestea decesului si sunt inca intr-o perioada de refacere. Tyrese Gibson, actorul care joaca rolul lui Roman Pearce in filmul „Fast and Furious” a vizitat scena accidentului pentru un ultim omagiu si s-a aratat vizibil afectat de situatie.

Studiourile Universal, responsabile pentru productia peliculei, nu au vrut sa emita comentarii pe marginea subiectului.

Va reamintim ca in acest weekend Paul Walker, interpretul rolului Brian O’Connor din seria de filme Fast and Furious, a murit in urma unui accident auto. Walker era pasager intr-un Porsche Carrera GT condus de prietenul sau Roger Rodas. Cei doi plecasera de la un eveniment caritabil organizat pentru fundatia Reach Out Worldwide, patronata de Paul Walker. Rodas a pierdut controlul masinii in Santa Clarita, la nord de Los Angeles, la ora 3:30 PM. Masina s-a lovit de un stalp si apoi de un copac, izbucnind imediat in flacari. Atat Roger Rodas cat s Paul Walker si-au pierdut viata in urma accidentului.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul