Publicat: 16 decembrie 2013

Sute de tineri au protestat in Piata Universitatii impotriva lui Ponta si a Parlamentului!

Protest bucurestiSute de persoane, in majoritate tineri, au protestat la Universitate fata de modificarile aduse Codului penal, dar si fata de situatia de la Pungesti, strigand „Uniti, salvam toata Romania” si „De Craciun si Revelion fara Ponta si Chevron”.

Protestatarii s-au adunat la fantana de la Universitate, pentru a manifesta „impotriva puslamalelor din Parlament”, dupa cum au anuntat pe Facebook, pentru modificarile aduse Codului penal.

Ei au venit cu cateva steaguri si pancarte cu mesajele „Parlament penal fugi de tribunal”, „Parlamentarii Romaniei, teroristii democratiei”, „Parlament penal + Guvern corupt = stat vandut”, „Romania, frumoasa adormita” si „Nu va atingeti de SRI, sunt singurii care ne asculta”.

„Politicienii, pentru o corporatie, bat oameni nevinovati”, scrie pe o alta pancarta facandu-se referire la protestele de la Pungesti fata de amplasarea in zona a primei sonde pentru explorarea gazelor de sist, de catre compania americana Chevron.

Totodata, protestatarii scandeaza: „Uniti salvam toata Romania”, „De Craciun si Revelion fara Ponta si Chevron” si „Jos Basescu, Ponta si Antonescu”.

Chiar daca perimetrul a fost securizat de catre autoritati, manifestantii au reusit sa sparga cordonul jandarmilor si se indreapta spre Guvern, blocand circulatia.

Sursa: libertatea.ro