Publicat: 9 decembrie 2013

SFARSIT TRAGIC pentru o romanca de 20 de ani. A fost gasita DECAPITATA in Franta

romanca_ucisa_in_frantaSfarsit tragic pentru o tanara de 20 de ani din Galati, care a plecat la munca in Franta, sa asigure un trai decent celor doi copii lasati in grija bunicilor. Femeia a fost gasita decapitata intr-o padure din apropierea Parisului. Politistii francezi au demarat o ancheta pentru a afla cine se face vinovat. Pana la aflarea adevarului, parintii ei incearca sa faca rost de bani pentru a-i aduce trupul neinsufletit acasa.

Traiul greu de acasa a determinat-o pe tanara de 20 de ani sa plece din vara la munca in Paris. S-a angajat la un restaurant si trimitea lunar bani acasa, pentru ca celor doi copii de un an si cinci ani, lasati in grija bunicilor, sa nu le lipseasca nimic.

Cristina Tatulici, purtator de cuvant IPJ Galati: „In baza solicitarii formulate de catre biroul international INTERPOL, familia tinerei a fost anuntata de catre politistii galateni cu privire la decesul ei.”

Mama victimei: „M-a luat asa, am dat o declaratie si mi-a zis ca a gasit-o intr-o padure, moarta, decapitata. M-a intrebat daca imi spune ceva numele Vasile. Da, e tatal copiilor Vasile. Cand m-am linistit am intrebat daca tot s-a intamplat ceea ce s-a intamplat sa-mi arate si poze. Mi-au spus da si ea era.”

Tanara a vorbit ultima data cu parintii ei pe 22 noiembrie.

„Au fost multe intrebari. Acum am auzit ca un francez a omorat-o”, sustine Gheorghe Mereuta, tatal fetei.

Vecinii spun ca tanara era o persoana linistita si muncitoare.

Parintii tinerei ucise incearca acum sa faca rost de bani pentru a-i aduce trupul neinsufletit acasa.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul