Publicat: 20 decembrie 2013

Retelele de socializare arabe au anuntat nasterea ANTICRISTULUI! Imagini SOCANTE cu baietelul nascut la Tel Aviv (VIDEO)

copilFiras Press scrie ca retelele de socializare arabe sustin ca la Tel Aviv s-a nascut un copil cu un ochi si fara nas, semn ca ar fi nimeni altul decat Dajjal, echivalentul islamic al Anticristului, relateaza The Jewish Press.

The Jewish Press spune ca expertii musulmani explica existenta profetiei potrivit careia un astfel de copil va veni pe lume, iar cand va implini varsta de 40 de ani, va conduce o armata de 70.000 de evrei si 70.000 de tatari, ca o multime de ignoranti il vor urma si ca va fi incoronat ca Rege al Regilor.

Presa araba a dat publicitatii si un video, insotit de urmatorul text:

„Activistii de pe Facebook au aratat un video cu un nou nascut care are un ochi in mijlocul fruntii si fara nas, care s-a nascut in Israel si care este Anticristul. Acest video a fost distribuit de un numar enorm de mare de utilizatori si, din cauza trasaturilor bizare ale copilului, oamenii se intreaba daca nu cumva s-a nascut Anticristul.

Dr. Mohammed Shahat, membru al Academiei de Cercetari Islamice, neaga ca acest copil este Anticristul. Intr-un interviu acordat telefonic, el a declarat: „Anticristul nu va aparea decat dupa intoarcerea lui Iisus”.

The Jewish Press incheie articolul spunand ca, de fapt, bebelusul cu un ochi si fara nas s-a nascut in Bolivia, in 2008, nu in Israel.
[sociallocker id=”140670″] [/sociallocker]