Publicat: 26 ianuarie 2014

Propunere aberanta a directorului CNADNR: Daca va expira rovigneta cand sunteti in zapada, veniti cu dovada

CNADNRUn sfert din Romania este ingropata in zapada si mii de militari, jandarmi, paramedici ori lucratori de la drumuri incearca sa faca minuni.

In acest peisaj apocaliptic, directorul de la CNADR, primul responsabil de siguranta drumurilor de la noi din tara are o dilema: cum isi platesc rovinieta sinistratii in cazul in care documentul expira pana sunt salvati?

S-a gandit totusi sa-i ierte de sanctiune doar pe cei ce pot sa faca dovada ca au stat ore multe in frig si intuneric, rugandu-se ca cineva sa-i scoata de acolo. Cel mai probabil domnul director asteapta poze de la calatorii degerati pe niste sosele care nu au fost inchise la timp in ciuda avertizarilor meteorologilor.

„Pentru transportatori care sunt blocati in trafic, in parcari sau pe marginea drumului, si carora le expira rovigneta, ii rugam sa obtina prin orice metode o dovada ca au fost prinsi acolo, locul in care au fost, in cazul in care le vine amenda dupa aceea sa…”, a cerut directorul CNADNR, dar a fost imediat intrerupt de vicepremierul Dragnea.

„Nu puteti sa propuneti asa ceva, domnul director, sa mearga oamenii sa isi faca dovada”, a spus Dragnea, care a cerut prefectilor ca in astfel de situatii sa intocmeasca toate formalitatile si sa le transmita CNDANR.

„M-am gandit la o varianta ca ei sa nu fie supusi ulterior unei penalitati pe care nu o merita, a fost o propunere avand in vedere ca se poate cumpara rovigneta si cu telefonul mobil”, a declarat Neaga.

De pe scaunul pe care il ocupa, Narcis Neaga raspunde si de siguranta circulatiei pe drumurile nationale si autostrazi. Ar fi trebuit sa fie cel putin la fel de competent cand s-aa anuntat ninsorile. Stia din timp ca va fi ger, ca va fi viscol, ca drumurile vor fi periculose

Cu toate acestea, multi soferi au ramas inzapeziti pentru ca au intrat pe drumuri permise circulatiei.

Acestor soferi care au trait momente dramatice inchisi in masini, sperand sa le ajunga combustibilul, apa ori mancarea pana ajung salvatorii la ei, directorul Narcis Neaga le cere o dovada.

In cazul in care nu au reusit sa-si faca poze in acele momente, exista suficiente imagini care l-ar putea fi de folos atunci cand in cutia postala le soseste amenda.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul