Publicat: 15 ianuarie 2014

Prognoza meteo pentru joi si vineri: Ce temperaturi se vor inregistra in tara si in Bucuresti

s560x316_vremeJoi, vremea va ramane mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. Cerul va fi temporar noros. Pe arii restranse in Maramures, Transilvania si nordul Moldovei la inceputul zilei vor fi precipitatii slabe, predominant ploi. La munte va fulgui.

In zonele joase vor fi conditii de ceata, izolat asociata cu burnita. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 11 grade, iar cele minime, in general, intre -5 si 2 grade.

Bucuresti

Vremea va fi in continuare mai calda decat in mod normal pentru aceasta data, astfel ca temperatura maxima va fi de 8…9 grade, iar cea minima in jur de 1 grad. Cerul va avea innorari temporare si vor fi conditii de ceata, posibil si de burnita in cursul noptii. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Vineri

Regimul termic va fi caracterizat de valori cu mult mai ridicate decat ar fi normal la aceasta data. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 11 grade, usor mai ridicate in Banat, iar cele minime se vor situa intre -3 si 7 grade. Cerul va fi mai mult noros in nordul tarii si temporar noros in celelalte regiuni. Cu precadere in cursul noptii vor fi precipitatii, mai ales ploi, in Maramures, nordul Crisanei si al Transilvaniei. Izolat in restul teritoriului vor fi ploi slabe sau burnite, iar la munte, cu deosebire in masivele nordice, trecator va ninge slab. In zonele joase vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana, potrivit mediafax.ro

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul