Publicat: 20 decembrie 2013

NAE LAZARESCU A MURIT cu un mare REGRET IN SUFLET! Iata care era ULTIMA DORINTA A ARTISTULUI!

nae-lazarescuNae Lazarescu a trecut in nefiinta iubind la nebunie teatrul de comedie. Desi era bolnav, actorul isi dorea sa urce luna de luna pe scena, iar marele lui regret a fost acela ca planuise cu managerii sai un turneu in Statele Unite, care a fost amanat din cauza stariil lui de sanatate.

Actorul Nae Lazarescu a plecat dintre noi cu un mare regret. Artistul care s-a stins din viata joi, la 72 de ani, isi dorea sa mai faca un ultim turneu in Statele Unite ale Americii, numai ca planul a fost amanat din cauza bolii acestuia, conform declaratiilor managerului sau, Bebe Mihu, informeaza ziarulring.ro.

„Dupa ce l-am sarbatorit si pe el, si pe Vasile printr-un spectacol aniversar la Sala Palatului, ne-am gandit sa facem un turneu peste Ocean pentru romanii de acolo. Nae a fost foarte incantat, mai fusese in America in urma cu vreo 10 ani, dar voia sa mai ajunga o data acolo…”, ne-a povestit Bebe Mihu. Organizatorul de spectacole spune ca actorul a pus insa o conditie: sa nu dureze mai mult de trei saptamani. „El a terminat ASE-ul, dar si-a dorit dintotdeauna sa fie actor la Ā«TanaseĀ», asa ca orice propunere primea, conditia lui era sa nu lipseasca mai mult de o luna din fata publicului!”, marturiseste Bebe Mihu.

Joi, marele actor de comedie Nae Lazarescu, care a descretit fruntile a milioane de romani cu poantele sale, a incetat din viata la varsta de 72 de ani. Legendarul artist s-a stins in urma unei lungi suferinte. El avea mari probleme la ficat.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul