Publicat: 22 decembrie 2013

INCENDIU la o plantatie de canabis dintr-o GARSONIERA

canabis_plantatie_garsonieraProcurorii DIICOT Brasov au deschis o ancheta in urma unui incendiu izbucnit intr-o garsoniera din localitatea Ghimbav, dupa ce s-a stabilit ca focul a pornit de la un scurtcircuit la instalatia de incalzire a unei plantatii de canabis, in locuinta fiind gasite peste 50 de plante.

Potrivit sefului DIICOT Brasov, Catalin Borcoman, in garsoniera din Ghimbav unde s-a produs un incendiu, vineri seara, au fost gasite aproximativ 50 de plante de canabis care aveau o inaltime de aproximativ doi metri fiecare.
„Am deschis o ancheta in acest caz si se fac cercetari. Au fost gasite aproxiamtiv 50 de plante de canabis”, a declarat Borcoman, duminica.

Conform unor surse din randul anchetatorilor, garsoniera in care a avut loc incendiul apartine unui brasovean, insa acolo locuiau cu chirie doi tineri.

La incendiul din garsoniera aflata in mansarda unui bloc de patru etaje din Ghimbav, pompierii au intervenit cu cinci autospeciale.

„Interventia a fost dificila deoarece s-a lucrat la inaltime, flacarile erau foarte mari si degajau mult fum. Conform procedurilor, au fost evacuati toti locatarii din imobil si a fost intrerupta alimentarea cu gaz si energie electrica. Nu s-au inregistrat victime. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un scurt circuitprodus la un conductor electric care alimenta o lampa pentru iluminat”, a afirmat purtatorul de cuvant al ISU Brasov, Ciprian Sfreja.

Incendiul a distrus mansarda si acoperisul pe o surpafata de 400 metri patrati, fiind’afectate, de asemenea, mai multe apartamente, in urma interventiei cu apa a pompierilor.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul