Publicat: 20 decembrie 2013

Ce se intampla daca faci sex in fiecare zi, timp de un an? EA a testat acest lucru

sexy_ass_babe_by_mistershyn_d3e8fs0_39442700

brittanyBrittany Gibbons, mama a trei copii, care si-a petrecut majoritatea timpului fiind nesigura cu privire la corpul ei, a decis sa isi stabileasca singura o provocare pentru a-si imbunatati viata sexuala, dupa ce sosul ei a subliniat ca el nu a mai vazut-o „complet goala de ani de zile”.

Brittany Gibbons, o blogarita voluptoasa din SUA, care sustine ca era „ingrozitoare la capitolul intimitate”, a hotarat sa faca sex in fiecare zi timp de un an, pentru a reduce lipsa de incredere in sine – care, spune ea, aproape i-a distrus casnicia.

„Sosul meu este superb si foarte, foarte sexy, dar problemele pe care le aveam in dormitor erau provocate numai de mine,” a admis Bittany, in varsta de 32 de ani, din Toledo, Ohio.

Satula de modul in care ea insasi se privea si efectul pe care il avea acest lucru asupra casatoriei ei, ea a venit cu planul de a face sex in fiecare zi timp de un an – cu excepsie zilelor in care existau probleme medicale.

„Pentru mine, un an de sex a devenit mai pusin despre cum este actul in sine, si mai mult despre cum pot sa fac in asa fel incat creierul meu sa nu mai fie „idiot” atunci cand dau jos hainele de pe mine”, a explicat ea.

si, desi inceputul a fost „destul de greu”, Bittany Gibbons a declarat ca dupa un timp acest lucru nu a mai fost o corvoada, si in cele din urma a devenit „momentul zilei in care ma simteam cel mai relaxat”.

Momentul cand a devenit „uimitor”, a explicat ea, a fost o dimineasa cand a fost in stare sa nu se gandeasca la nimic si sa se bucure de sex cu adevarat.

„Am avut nevoie de cateva luni pentru a ajunge la asta, dar odata ce am ajuns, a meritat”, a explicat aceasta.
brittany