Home >> Amenajari >> Accesorii pentru baie – un must pentru un plus de personalitate băii tale

Accesorii pentru baie – un must pentru un plus de personalitate băii tale

online-banner-bathroom

Accesorii pentru baie – un must pentru un plus de personalitate băii tale

Când vine vorba de casa ta, alege ce-i mai bun! Alege Philips!

Azi nu o sa vă povestesc decât despre pasiunile mele. Sunt un împătimit al accesoriilor pentru casă, mașină, vreau să știu care sunt ultimele gadget-uri apărute și să mă pun la curent cu tot ce este nou în mai toate domeniile – de la design interior la produse cosmetice ca să îmi satisfac curiozitatea și să îmi fac fericită soția.

Căutând un corp de iluminat mai zilele trecute pentru biroul meu căruia îi trebuie urgent o sursă de lumină în plus, am găsit pe net lămpi de baie mai mult decât perfecte pentru orice baie. Desigur că nu erau în bugetul familiei, însă îmi doresc să achiziționez. Ca un ”bucket list”. Să vă spun și de ce: din 1000 de motive. Dar poate cel mai important, de data asta, aș face-o pentru soția mea care mereu se plânge de lumina din baie și că nu își poate aplica machiajul corect dimineața, fiind nevoită să mute toate produsele în sufragerie, la o lumină mai bună. O înțeleg pentru că mă găsesc într-o situație similară când mă bărbieresc. Mereu, dar mereu, las în urmă fire pe care nu le-am observat din cauza luminii foarte slabe.

Pe lângă acestea, mai au avantajul de a fi etanșate și adecvate mediilor umede, spre deosebire de becurile normale, care se ard repede de la umezeală. Și, deși nu mai este cazul să reamintesc că Philips înseamnă și funcțional și estetic, o să o fac. Sunt foarte estetice și se aplică fie pe plafon, fie pe perete, în funcție de preferințele fiecăruia, fiind ușor de asonat cu design-ul băii tale.

12

Corpuri de iluminat pentru o bucătărie în care să-ți dorești să gătești

La fel ca produsele pentru iluminat baie, și cele pentru iluminat bucătărie pe care le-am găsit internet pe site-ul oficial Philips sunt ușor de aplicat și de o reală utilitate în sarcinile de precizie pe care oricine le face în bucătărie – de la tocat legume la verificat prăjitura din cuptor. Pentru că sunt cu adevărat foarte ușor de aplicat, ele sunt de un real folos în zonele în care nu vedeai mai niciodată – deasupra chiuvetei sau în dulapurile joase. Acum ai un bec pentru orice colț care a rămas neiluminat corespunzător. Și asta este cu adevărat fantastic!

Și ceea ce este cel mai important, când iei masa cu familia, îți poți regla cu ușurință intensitatea luminii, pentru a te bucura de o atmosferă caldă, familială. Ei, asta numesc eu inovație!

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

O florarie online Bucuresti si trandafirii criogenati

O afacere de succes este rezultatul unui lucru bine facut. Desi multi oameni cunosc deja ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *