Home >> Cumparaturi Online >> 5 modalităţi prin care să te îmbraci bine ca bărbat

5 modalităţi prin care să te îmbraci bine ca bărbat

outfit

5 modalităţi prin care să te îmbraci bine ca bărbat

A te îmbrăca bine, pentru bărbaţi înseamnă să ai un aspect impecabil, să fii încrezător şi atractiv, si să faci o impresie bună prin însăşi simpla prezenţă în diferite ipostaze, urmând ca toate acestea puse împreună să ofere oricărui bărbat şanse mari la angajare, încredere în discuţiile cu clienţii, eleganţă la evenimente, dar mai ales posibilitatea de a fi apreciat de cât mai multe femei.

Noi bărbaţii trebuie să ştim că întotdeauna primul lucru pe care îl observă cei din jurul nostru la noi este ţinuta. Această primă impresie rămâne întipărită în mintea oamenilor mult timp, mai ales dacă purtăm o ţinută elegantă. În cazul în care nu ştiai cât de important este să te îmbraci bine ca bărbat ai la dispoziţie, în cele ce urmează, 5 paşi simpi pe care îi poţi urma pentru a alege cât mai bine ţinuta potrivită pentru tine.

1.Îmbracă-te în conformitate cu activităţile din viaţa ta.
Depinde de personalitatea ta şi de activităţile pe care le desfăşori. Dacă mergi la servici, la şcoală sau la facultate trebuie să te înscrii în codul vestimentar impus de fiecare mediu şi să respecţi aceste lucruri afişând o imagine de profesionist. Dacă mergi la un interviu, de obicei trebuie sa te imbraci la costum, dar se poate si cu o ţinută care poate fi atât business-casual cât şi business formal. Chiar dacă de obicei porţi tricouri cu trupe rock, la un eveniment important este recomandat să alegi un costum bărbătesc bun.

2.Ia in considerare personalitate ta atunci când alege hainele.
Nu te obligă nimeni să te îmbraci cu haine care nu te reprezintă pe tine cu adevărat, dar este important să te asiguri că nu îţi faci o imagine nepotrivită de care să nu fii mândru mai târziu. Să te imbraci bine nu înseamnă că trebuie să urmezi neapărat un set de reguli stricte de fashion, ci pur şi simplu trebuie să îţi urmezi instinctul şi să fii puţin atent la tendinţele actuale. Chiar dacă eşti un tip mai diferit în ceea ce priveşte vestimentaţia, dacă pui un sacou elegant pe tine se poate schimba totul chiar si daca pe dedesubt porţi un tricou simplu sau chiar mai colorat.

3.Alege culoarea costumului şi a pantofilor in funcţie de evenimente.
Culoarea o poţi alege în funcţie de evenimentele profesionale, convenţii, întâlniri, mese oficiale sau pur şi simplu la munca zilnică de birou. Bineînţeles că în unele din aceste cazuri merită să investeşti într-un costum bărbătesc şi într-o pereche elegantă de pantofi. De preferat în aceste cazuri este să alegem culori mai inchise, clasice pentru versatilitate sporită cum ar fi gri, albastru închis şi negru care sunt cele mai potrivite culori pentru astfel de ţinute.
sacou
4.Trebuie să ştii ce mărimi porţi
Să ştii că mărimea potrivită este mai mult decât dimensiune atât la sacou şi pantaloni cât şi la pantofi, iar dacă ştii dinainte ce dimensiuni porţi va fi cu atât mai usor să găseşti ţinuta potrivită. Sacoul trebuie să se potrivească perfect pe corp, pantalonii trebuie să fie eleganţi şi să stea deasupra şoldurilor, iar pantofii să nu te strângă prea tare şi să fie neapărat confortabili.

5.Cum găseşti haine bune şi de calitate
De obicei magazinele online sunt cea mai bună sursă pentru astfel de articole vestimentare. Aici putem găsi o grămadă de ţinute bărbăteşti, iar când spun asta ma refer la tot ceea ce trebuie pentru a te îmbrăca elegant. Eu unul imi cumpăr cele mai multe haine online de pe miniprix.ro, dar vă las pe voi să vedeţi mai multe detalii despre produse aici.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Trei accesorii feminine care te pot impresiona in 2018

Un accesoriu ales gresit poate insemna distrugerea unei tinute aproape impecabile. Si fiecare sezon vine ...

One comment

  1. Mihai Sebastian

    Salut!

    Da..necesare si utile ponturi. Online nu este intotdeauna sigur din cauza marimilor. Am patit asa la camasi. Un blog fain cu articole faine, care mi-a fost recomandat de…Culorile si modelele sunt de asememena foarte importante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *